To je to što me zanima!

Istraživanje: U utrci za EU parlament vodi Kukuriku lista

Koalicija SDP - HNS - HSU dobila bi 26,3 posto glasova, a koalicija HDZ - HSP-AS - BUZ - 18,4 posto da su danas izbori za Europski parlament, pokazuje istraživanje
Vidi originalni članak

Koalicija SDP - HNS - HSU dobila bi 26,3 posto glasova, a koalicija HDZ - HSP-AS - BUZ - 18,4 posto da su danas izbori za Europski parlament, pokazalo je istraživanje koje je za Dnevnik.hr provela agencija IPSOS PULS. Prema istom istraživanju Laburisti bi osvojili deset posto glasova. 

Istraživanje je pokazalo i kako građani žele glasovati, ne samo za kandidacijske liste, nego i za osobe koje će u Europskom parlamentu sjediti. 


Idi na 24sata

Komentari 88

  • user_207856 02.04.2013.

    Predlažem da nitko ne izađe na te izbore. Zašto bi nekom od krpelja pogodovali kada nitko od običnih ljudi od njih nikada nije dobio, već im se uzima na račun tih kerpelji. OVAJ BI NAROD OPSTAO JEDINO KAD BI BILO BAREM 90% MANJE KRPELJI.

  • zagi87 02.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Glas razuma 62 01.04.2013.

    Normalno da Kukuriku koalicija vodi kad su se jedini pokazali da mogu i žele nešto napraviti u ovoj našoj državi te će se 100% još i bolje snaći u europarlamentu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare