To je to što me zanima!

Istražni zatvor: Pijani vozač (59) 'pokosio' četvero pješaka

Od toga je troje pješaka bilo maloljetno, a 15-godišnjakinja je od siline udarca pala na kolnik i slomila nadlaktičnu kost. Ostali su prošli s lakšim ozljedama
Vidi originalni članak

Zagrebačko Državno odvjetništvo zatražilo je istražni zatvor za I. Š. (59), vozača teretnjaka koji je u nedjelju poslijepodne pod utjecajem alkohola prošao na crveno svijetlo i na križanju Ulice grada Vukovara i Olipske ulice, naletio na četvero pješaka.

Od toga je troje pješaka bilo maloljetno, a 15-godišnjakinja je od siline udarca pala na kolnik i slomila nadlaktičnu kost. Ostali su prošli s lakšim ozljedama.

Kako stoji u priopćenju DORH-a, postoji osnovana sumnja da se 59-godišnjak nakon što je prouzročio prometnu nesreću, nije zaustavio kako bi pružio pomoć stradalim pješacima već je pobjegao s mjesta događaja. 

Prijedlog za određivanje istražnog zatvora je podnijet zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela a sudac istrage ga je prihvatio i odredio istražni zatvor po traženoj zakonskoj osnovi.


Idi na 24sata

Komentari 6

  • 01.10.2014.

    Alkohol je problem br. 1 u Hrvata, ali je taj problem konstantno pod tepihom.

  • LebronPetrovic 01.10.2014.

    Every penny !

  • gogs0302 30.09.2014.

    Koja svrha od pritvora, kada će se na suđenju izvući sa uvjetnom ili kaznom ispod zak.minimuma. Npr.Mačešić, Lovrićka... Svi se oni izvuku uz pomoć odvjetnika, novaca, sudaca - uz brojne olakotne okolnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare