To je to što me zanima!

Istražni zatvor Talijanu (65) za pokušaj ubojstva mačetom

Osumnjičeni 65-godišnjak u subotu je u kući u Puli pokušao ubiti 39-godišnjeg sunarodnjaka tako što ga je mačetom snažno udario u vrat. Dok je bio na podu nastavio ga je udarati po glavi i tijelu
Vidi originalni članak

Pulsko odvjetništvo ispitalo je 65-godišnjeg državljanina Republike Italije te donijelo rješenje o provođenju istrage protiv osumnjičenika zbog pokušaja ubojstva. 

Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela odnosno dovršetka pokušanog kaznenog djela.

Naime, osumnjičeni 65-godišnjak u subotu je u kući u Puli, poklušao ubiti 39-godišnjeg sunarodnjaka tako što ga je mačetom snažno udario u vrat dok mu je ovaj bio okrenut leđima. Uslijed udara on je pao na tlo, nakon čega ga je 65-godišnjak, osnovano se sumnja, nastavio udarati mačetom po glavi i tijelu nanijevši mu pritom tjelesne ozljede. Mlađi muškarac se u jednom trenutku uspio podignuti s tla i istrgnuo mu mačetu iz ruku, te ga spriječio u daljnjoj njegovoj namjeri. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Fenix1305 20.09.2020.

    E svašta ,neki se rugaju sa mačetom ali to oružje hladno je jako opasno i zastrašujuće! Taj talijan je ludak totalni,potpuno bolestan u glavi!!

  • itatabisine 15.09.2020.

    nikad mi ne bu jasno kak nekog uopće možeš pokušati ubit mačetom?to je neko opako mače?

Komentiraj...
Vidi sve komentare