To je to što me zanima!

Istražuju ministarstvo radi namještaja od 2 mil. kuna?

Istragu zbog kupovine namještaja bez najtječaja USKOK navodno temelji na anonimnoj prijavi, a u kojoj stoji da tadašnji ministar nije znao za uplatu
Vidi originalni članak

USKOK istražuje državnog tajnika Stipu Mamića i još troje dužnosnika zbog sumnje da su za nove prostore ministarstva znanosti bez natječaja nabavili 2 milijuna kuna vrijedan namještaj, navodi Jutarnji list. Istražuju ih od prošlog tjedna na temelju anonimne prijave u kojoj navodno stoji da je ministarstvo bez znanja Dragana Primorca, koji je tada bio ministar, uplatilo novac tvrtki Zagreboprema preko tvrtke Mepling inženjering. U novom prostoru radi 500 radnika ministarstva i dvije obrazovne agencije. Jutarnji navodi da su iz ministarstva rekli kako nisu bili rastrošni te da su morali objediniti agencije i ministarstvo. Navode i da sada plaćaju 12 eura, a prije su za sve prostore plaćali od 20 do 36 eura za kvadrat.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kalimeroNa2 15.12.2009.

    do jucer je galamio kako ce vidosevica strpati u zatvor ako pobijedi na predsjednickim, a danas je i sma kandidat za lepoglavu. Krasne politicare imamo. Gamad pokvarena.

  • casio 15.12.2009.

    Dok je ista ekipa na vlasti i USKOK je njihov. Kada je išao svoj na svoga? To je sve pjesak u oči naivnoj raji.

  • drug Tito_1 15.12.2009.

    he he birali ste da iz mraka ugledate svjetlo pa imate svjetlo, zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare