To je to što me zanima!

Istražuju policajce: Muškarca udarali i teško su ga ozlijedili

Policajce sumnjiče da su lani 10. siječnja u Piškorovcu prilikom privođenja izveli muškarca pred kuću, gurnuli ga na tlo i udarali ga rukama i nogama te policijskim palicama po čitavom tijelu
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu pokrenut će istragu protiv dvojice policajaca starih 29 i 35 godina zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i sprječavanja dokazivanja.

Sumnjiče se da su lani 10. siječnja u Piškorovcu prilikom privođenja izveli muškarca pred kuću, gurnuli ga na tlo i udarali ga rukama i nogama te policijskim palicama po čitavom tijelu. Potom su ga smjestili na stražnje sjedalo službenog auta. Tijekom vožnje 29-godišnjak ga je više puta šakom udario u trbuh i glavu.

Potom su zaustavili vozilo i bacili muškarca na tlo te ga nastavili udarati nogama po tijelu. Muškarac je teško ozlijeđen, zadobio je razdor jetre i krvarenje u trbušnu šupljinu. Sumnja se i da ga je 35-godišnji policajac dan kasnije posjetio u bolnici u Čakovcu i rekao mu da ga ne tereti zbog batina te da će ga on zauzvrat nagraditi .

Idi na 24sata

Komentari 13

  • branko2 26.02.2019.

    10 % međimuraca

  • Sucmuc 13.02.2019.

    Pihhh....Piskorovec...pa zna se koja manjina tamo zivi i kakva je to manjina! Pajkani budu sankcionirani zbog gluposti a bome ga bez razloga nisu nit privodili nit tukli...jer ta manjina je postala sve gora i gora...zive na nas racun i usput se bave raznim razbojstvima...prijetnjama..kriminalom. Malo je onih koji rade i tako hrane obitelj...al i takvi su se makli iz tih naselja jer ni oni sami ne zele imati posla s olosem!

  • Budni 13.02.2019.

    Valjda se ponašao kao pravi gospodin pa je onda od policije dobio nagradu!Da Romi čim im se nešto napravi tuže, prijete. A kada su razbijali kola HITNE, POLICIJE I kada napadaju naše majke na ulici, onda se to skriva!Županija i župan imaju prste u tome!

Komentiraj...
Vidi sve komentare