To je to što me zanima!

Istukao muškarca zbog duga i onda mu oteo nekoliko stvari

Ozlijeđenog muškarca prevezli su u novogradišku bolnicu. Okvalificirali su mu teške ozljede. Policija je zatim pretražila kuću napadača i našla stvari koje je ukrao
Vidi originalni članak

Muškarca (43) policija je prijavila zbog protupravne naplate. On je htio naplatiti dug od drugog muškarca (36) te je došao u njegovu kuću u mjestu Rajić kod Novske. Nogom i šakom ga je nekoliko puta udario u glavu. Nakon toga uzeo mu je motornu pilu, akumulator, sjekiru i druge stvari, sve u vrijednosti od oko 5300 kuna. Ozlijeđenog muškarca prevezli su u novogradišku bolnicu. Liječnici su mu okvalificirali teške ozljede. Policija je pretražila kuću napadača i našla stvari koje je ukrao žrtvi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BERETTA_92_FS 20.11.2010.

    i vratili su stvari liku koji je duzan novce a ovaj koji je trazio svoje pare ce sad ostat bez para i jos ce ga u zatvor strpat na godinu dana i kad izade nece mu se smjeti pribliziti jer ce ga ovaj opet tuziti za prijetnje i to ti je nas pravosude vec sam prosao to i do dan danas nisam dobio svoje pare proslo je jedno 10 godina a ja sam se pomirio sa parama jer imam dva izbora ubit ga i odrobijat ili jednostavno zaboraviti i vise nikada nikome ne dati nista bez para. mislim da je drugi izbor pametniji jer suga nije vrijedna niti jednog minuta zatvora.

  • zolika 19.11.2010.

    jedno pitanje a tko je tu sada žrtva

Komentiraj...
Vidi sve komentare