To je to što me zanima!

Istukao petero djece jer su mu na zemlji puštali vodu

Milivoj Došen iz Benkovca je istukao učenike za vrijeme velikog odmora. Bio je ljut jer su djeca puštala vodu iz slavine na njegovom zemljištu
Vidi originalni članak

Učenika 6. razreda Milivoj Došen iz Benkovca udario je šakom u glavu. Pretukao je i 13-godišnjakinju bolesne štitnjače koju su u biogradskoj bolnici zadržali na promatranju.
- Oboljela je nakon što nam je prije nekoliko godina sin stradao u prometnoj nesreći. A, sad je doživjela novi šok. Pljusnuo ju je iz čista mira. Pala je, a on ju je nogama udarao po tijelu - rekao je šokirani otac i dodao je kako se sve događalo kraj osnovne škole tijekom velikoga odmora oko deset sati. Došena je, tvrdi policija, razbjesnilo to što su učenici puštali vodu iz slavine na njegovom zemljištu kraj škole. Ozlijedio je petero djece. Policajci su ga kazneno prijavili.
- Žao mi je zbog toga što sam učinio. Imam i ja četvero djece. Najradije bih da se nisam tog jutra probudio - bio je kratak Došen.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bogs 17.06.2010.

    Sogurno ga neš udrit šakom pa ga na podu nastavit mlatit nogama. I nek ne spominje vlastitu djecu, zamisli se čovik šta tek doma njima radi kada je nepoznatoj ovo napravit u stanju. Toliko o tome. Neka sad pet roditelja namlati njega, ako je ovo rješenje.

  • dadoremix 17.06.2010.

    ajd ne branite tu dijecu garan im nije prvi put da to rade, i netko ih mora naučit reda ako neče doma roditelji a vi svi ste ovdje jaki

  • pula201 17.06.2010.

    svašta...čudna neka priča...

Komentiraj...
Vidi sve komentare