To je to što me zanima!

Istukli ih jer nisu potpisali peticiju protiv Z. Mamića

Djevojka i tri mladića zadobili su lakše ozljede nakon što ih je u klubu Thalia napala skupina navijača Dinama. Grupa je još i razbijala po klubu
Vidi originalni članak

S. P. (49), J. Š. (22) i V. Š. (21) u četvrtak navečer su bili u kafiću Thalia u Teslinoj ulici u Zagrebu s djevojkom M. L. (20). Svjedoci kažu da su oko 22 sata došla četvorica, petorica navijača nogometnoga kluba Dinamo s peticijom za smjenu Zdravka Mamića. Pili su pivo i gnjavili goste da potpišu peticiju. Nisu bili zadovoljni jer su od 40-ak gostiju dobili svega 10-ak potpisa. Oko 3.30 sati prvo su se posvađali sa S. P., J. Š., V. Š. i M. L., a ubrzo su ih počeli tući.  Nasilnici su porazbijali boce, čaše, pepeljare, a na izlasku iz kafića razbili su stakla na dvojim vratima. S. P., J. Š., V. Š. i M. L. u sukobu su lakše ozlijeđeni. Policija još traga za počiniteljima. Konobari u Thaliji kažu da je tu večer bila neočekivana gužva, zbog čega nisu dobro zapamtili navijače. Klub ima zaštitara, no samo vikendom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rođo1 19.12.2008.

    Moj savjet Mamiću je uzmi svoju lovu i svoje igrače koji su kod tebe pod ugovorom,ostavi im njihov Dinamo kad su toliko zapeli.Sjećam se tvoje izjave Zokiju da šuti jer da mu nije tebe igro bi u Gornjoj Pušći.Sad da sam na tvom mjestu otišao bi u Donju Pušću i napravio novi Hokenhajm.

  • KujtimShalja 19.12.2008.

    tak im i treba

  • klek1 19.12.2008.

    Neznam očemu više pričamo,maknite te majmune u ljudskom obliku sa ulica i stadiona i biće sve ok.Tim propalicama razni mamići,štimci,pokosice, i ostala bagra dolaze kao isprika za razne ispade.Jadni li su to ljudi.Zar smo se zato borili.Ranjen 2x u dom. ratu i pun kurac mi je svega a možda si i do večeras oduzmem život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare