To je to što me zanima!

Isusovci će platiti 868 milijuna kuna za žrtve zlostavljanja

Isusovci misionari djecu su seksualno i psihički zlostavljali od 1940-ih do 1990-ih godina, tvrde odvjetnici žrtava. Novac će isplatiti državama Oregon, Aljaska...
Vidi originalni članak

Isusovački red u SAD-u pristao je na nagodbu. Platit će 166 mil. dolara za više od 500 djece zlostavljane u Oregonu, Washingtonu, Aljasci, Idahu i Montani. Isusovci misionari djecu su seksualno i psihički zlostavljali od 1940-ih do 1990-ih godina, tvrde odvjetnici žrtava.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • blonde 27.03.2011.

    Najbolje bi bilo za sve ljude na ovome Planetu, da sve te vjere i sekte ukinu-maknu, jer više štete nego koriste. Oni samo uzimaju, praznu slamu mlate i ništa ne daju. Bolji su ekonomisti od političara...ne moraju plaćati poreze, nitko ih ne kontrolira, rade što žele i misle da su Bogovi nad Bogovima. Skrivaju se iza Božjeg i Isusovog imena-imunitet, kao i političari. Crkva i politika su najveće zlo na Zemlji, da njih nema, ratovi, mržnje, pohlepa, želja za moći, ne bi postojali, bio bi RAJ.

  • axlica 27.03.2011.

    isplatite i meni što se svakodnevno sukobljavam sa fanaticima ispranog mozga koji samo dižu tlak

  • kiko1 27.03.2011.

    Mene zanima da li ti zlostavljači koji su osuđeni još uvijek obavljaju "svoj posao" ili im je onemogućeno da i dalje obavljaju "svoj posao" tj. da li su isključeni iz tog misionarstva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare