To je to što me zanima!

Italija: Ministrica je najavljivala mjere štednje pa se rasplakala

Ministrica je govorila kako će mirovine, sve osim onih najnižih biti zamrznute iduće godine i zastala je kod riječi 'žrtve'. Emocije su je obuzele i riječ nije mogla izgovoriti
Vidi originalni članak

Elsa Fornero, talijanska ministrica rada i socijalne politike rasplakala se u nedjelju za vrijeme konferencije o mjerama štednje, piše Corriere della Sera. Talijanska je vlada, na čijem je čelu nakon Silvija Berlusconija Mario Monti, predstavljala bolan paket mjera štednje. Ministrica je govorila kako će mirovine, sve osim onih najnižih biti zamrznute iduće godine i zastala je kod riječi 'žrtve'. Emocije su je obuzele i riječ nije mogla izgovoriti pa joj je upomoć priskočio Monti koji je nastavio gdje je Fornero stala.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MAX 2010 06.12.2011.

    Hrvatska nažalost nikada neće imati ni sličnog političara bilo kojeg a najmanje najvišeg ranga sa tim stupnjem empatije tj. ljudskih osobina. Oni su spodobe a ne ljudi (bar tak dugo dok vrag ne dođe na njihova vrata u obliku bolesti ili sl.)

  • PredstavnikIzvanzemaljaca 05.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • robin_1 05.12.2011.

    nasi to naprave sa osmjehom na licu

Komentiraj...
Vidi sve komentare