To je to što me zanima!

Italija: Umažanin koji je silovao dječaka (15), dobio šest godina

U studenom prošle godine muškarac iz Istre u sportskom centru u Milanu silovao je 15-godišnjaka. Dječak je odmah sve ispričao zgroženoj majci koja je zvala policiju
Vidi originalni članak

Umažanin E. D. B. (63) na sudu u Milanu osuđen je na šest godina zatvora zbog silovanja dječaka (15). Žrtvu je zaskočio u sportskom centru, s studenom prošle godine, gdje se dječak nakon plivanja u bazenu krenuo tuširati. Pohotnik je krenuo prema njemu, a 15-godišnjak se pokušao spasiti sakrivši se u kabinu saune. Od straha nije uspio niti vikati ni pozvati pomoć te ga je 63-godišnjak napastovao u sauni. Htio ga je iskoristiti još jednom, no dječak je uspio pobjeći. Otrčao je kući i sve ispričao majci koja je nazvala teretanu. Rekli su joj da je spomenuti muškarac još uvijek tamo. Nazvala je policiju te uzela sina i odvela ga pred sportski centar. Dječak ga je identificirao, a osoblje teretane zadržalo do dolaska policije. Tijekom pretrage kod muškarca su pronašli računalo na kojem su bile otvorene brojne pornografske stranice namijenjene homoseksualcima. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nenadng 16.05.2011.

    jebo bi mu ja mamu,taj više nebi hodao zemljom da takvo nešto napravi mome sinu

  • nefer 16.05.2011.

    ma ovaj je iz Umaga, ali ne pise jel talijanski ili hrvatski drzavljanin ?? .. a kako to onom celniku MMF-a za pokusaj silovanja punoljetne sobarice prijeti 15 -20godina, a ovaj rasturio djecka i samo 6 godina ??

  • mazaluna 16.05.2011.

    A,je im pravosuđe,kao i naše fuj.Da li bi tako sudili da su njihova djeca u pitanju????

Komentiraj...
Vidi sve komentare