To je to što me zanima!

Iva se u Rijeci rodila 2 minute iza ponoći, a u Zadru - blizanci

Zadar je od noćas bogatiji za još dva dječaka - blizanca. Rođeni su u zadarskoj bolnici i to carskim rezom. Jedan je rođen osam minuta, a drugi devet minuta nakon ponoći...
Vidi originalni članak

Malena Iva Marković prva je riječka beba u 2019. godini,  mama Marija rodila ju je dvije minute iza ponoći u riječkom rodilištu, javlja Novi list.  Malu Ivu porodila je ekipa u sastavu: dr. Tina Sušanj Šepić, dr. Klarić, dr. Vuletić, pedijatar dr. Krajina, anesteziolog dr. Kuharić i sestra Olivera. 

Prva novogodišnja beba u Šibensko-kninskoj županiji je djevojčica koja se rodila u kninskoj bolnici  noćas točno dvije minute iza ponoći. 

- Beba je teška skoro tri i pol kilograma i dugačka 49 centimetara, a porod je prošao dobro, bez problema. I mama i beba su jako dobro i sretni smo zbog njih. Ako se ne jave iz nekog drugog rodilišta, naša kninska i jedna riječka beba dijele prvo mjesto – kazali su za Šibenik.in u utorak ujutro u kninskoj bolnici gdje se i lani rodila prva novogodišnja beba u županiji.

VIDEO: SPEKTAKULARNI DOČECI NOVE Ludilo: Od Osijeka i Zagreba pa do Rijeke, Splita i Dubrovnika...

U Zadru se su, pak, noćas rodila dva dječaka - blizanca. Kako javlja HRT Radio Zadar, rođeni su u zadarskoj bolnici i to carskim rezom. Jedan je rođen 8 minuta, a drugi 9 minuta nakon ponoći. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Prva Proleterska 01.01.2019.

    Ja sam danas dobio drugu unuku !

  • Prva Proleterska 01.01.2019.

    Hitno je potrebito drugaćiji odnos novinstva prema tim "prvorođenima " u Novoj godini . U nebo skići situacija , da zdravstveni radnici " šteluju" odnosno "nameštaju" i takmiče se , koja bolnica će doći u novine , kao prve po novorođenom u godini ! Sva rođenja sa carskim rezom , se ne bi smjela tretirati u toj statistici. E sad neka me netko razuvjeri , da Zadarski porod nije bila prijevara odnosno štela , za doći u javnost ! Čekam !

  • malibandic 01.01.2019.

    Rijeka je uvijek bila zapad

Komentiraj...
Vidi sve komentare