To je to što me zanima!

Ivan Klarin: ‘HDZ želi spasiti Rimac od kaznenog progona’

Svjesni su HDZ-ovci da su USKOK-ove istrage pri samom kraju i da je najbolji način zaštite direktorice kampanje HDZ-a da se smjesti u Sabor, smatra SDP-ovac
Vidi originalni članak

Odluku predsjedništva HDZ-a da u izbornoj godini umjesto Ante Jerolimova u Sabor pošalje direktoricu kampanje HDZ-a Josipu Rimac SDP ocjenjuje sasvim očekivanim potezom čija je svrha zaštititi Josipu Rimac od kaznenog progona.

- Svjesni su HDZ-ovci da su USKOK-ove istrage pri samom kraju i da je najbolji način zaštite direktorice kampanje HDZ-a da se smjesti u Sabor jer je tako zaštićena od bilo kakve daljnje istrage. Naime, prije istrage potrebno je tražiti skidanje imuniteta - tvrdi Ivan Klarin, šef SDP-a Šibensko-kninske županije.

- Paradoks cijelog manevra jest u tome da se protiv Josipe Rimac vode istrage koje su deset puta teže po štetu gradskoga i državnog proračuna negoli su to istrage koje se vode trenutačno protiv zastupnika Ante Jerolimova - tvrdi Klarin. 

Idi na 24sata

Komentari 269

  • ivič 10.08.2015.

    sjetite sa pok,Pankretiča kad je došao u sabor ja sam najbogatiji došao i ostao a što vi danas imate?Onda smo trebali znati da nas krađa čeka i da se krade!Čak mu sin nije ništa bolji ni njegova stranka!To je jedini pošten čovjek bio!

  • ivič 10.08.2015.

    i opet plješču vide u njima Bogove oni obilaze takva mjesta gdje je nacionalizam prije svega i gdje če dobiti glasove,ljudi nasjednu i oni opet spašeni tako če ona,Mamiči,Klemm i ostali a mali nek grcaju pod ovrhama!

  • cappuccino00 10.08.2015.

    žena je zaslužila doći u Sabor i to je to, nema tu neke rasprave! Želim joj svu sreću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare