To je to što me zanima!

Ivan Penava izlazi iz HDZ-a, prelazi savezu oko Škore?!

Čini se da se društvo Alternativaca koji su se na prošlim unutarstranačkim izborima suprostavili Plenkoviću, a potom ih je njegov tim pobijedio, polako osipa. Prvi se povukao Tolušić...
Vidi originalni članak

U subotu rano ujutro među HDZ-ovcima je krenula kolati informacija da vukovarski gradonačelnik Ivan Penava izlazi iz HDZ-a te da će na predstojećim parlamentarnim izborima ići s Miroslavom Škorom.

OKUPLJANJE DESNICE Škorine liste nosit će Pervan i Drele, a u igri je i Raspudić?

Naši sugovornici iz HDZ-a rekli su kako je informacija točna, ali Penava se nije javljao na pozive, odnosno telefon mu je bio cijelo vrijeme zauzet pa nismo mogli dobiti konačnu potvrdu.

No, čini se da se društvo Alternativaca koji su se na prošlim unutarstranačkim izborima suprostavili Andreju Plenkoviću, a potom ih je njegov tim premoćno pobijedio, polako osipa.

DOLAZI I ESIH Karamarko osniva 'Domoljubnu koaliciju' s kojom ide na izbore

Tomislav Tolušić, koji je bio jedan od kandidata za potpredsjednika, preksinoć je najavio da se povlači iz politike, a sada Penava navodno izlazi iz HDZ-a.

Za sada Milijan Brkić, Miro Kovač i Davor Ivo Stier stoje po strani, ne izlaze u javnost te se za njih ne govori kako će napustiti stranku.

Idi na 24sata

Komentari 279

  • croarmy47 10.05.2020.

    Komu ili cemu sluze naslovi sa upitnicima, uzburkavanju javnost ili iznosenju NE prpovjerenih , "istina" i laznom uzbudjenju javnosti??????

  • xliberal666 10.05.2020.

    do prije par godina ste tako prićali o boži pa di je sad

  • Uragan_1 09.05.2020.

    Sad će biti živo između dva desna tabora. Ma ovo nije za propustiti. Ako su lijevi mudri mogu sa prstom u uhu gledati predstavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare