To je to što me zanima!

Lud, Zbunjac, i (ne)normalan: Bunjac kaže da nije ukrao spis

Zanimljivo je kako je još prije dva tjedna Bunjac obavijestio javnost da mu je Palfi prepustila dužnost i iduće dvije godine pa i dalje ostaje nejasno zašto je onda u ponedjeljak dao ostavku
Vidi originalni članak

Živi zid je u četvrtak optužio HDZ da širi laži o tome kako je njihov zastupnik Branimir Bunjac otuđio službeni zapisnik iz Sabora o svojoj ostavci. Naime, Bunjac je u ponedjeljak uputio pisanu ostavku predsjedniku Sabora, navodno nakon žustre svađe s Vladimirom Palfi, suprugom čelnika stranke. Dva sata kasnije je ostavku povukao, uzeo spis iz Sabora koji je već potpisao predsjednik Sabora te ga nije vratio. 

ŽUSTRO U ŽIVOM ZIDU Bunjac je podnio pa povukao ostavku i otuđio spis iz Sabora

- HDZ laže. Oni su meni moju ostavku vratili, a ne posudili. Onda su me u srijedu zvali da ga vratim, a ja sam već otišao u Čakovec. Ja ću ga vratiti kad se vratim u Sabor - rekao je Bunjac.

Naime, s Palfi je prilikom ulaska u Sabor imao dogovor da će mandat dijeliti. Ostavku pravda da je htio Palfi vratiti mandat, sukladno tom dogovoru, a ne zbog ikakve svađe koju oboje žustro demantiraju. No, zanimljivo je kako je još prije dva tjedna Bunjac obavijestio javnost da mu je Palfi prepustila dužnost i iduće dvije godine pa i dalje ostaje nejasno zašto je onda u ponedjeljak dao ostavku. 

- Nije bilo nikakve svađe, došlo je do nesporazuma i proceduralne pogreške  - rekli su.

'Spis koji je vratio nije bio kompletan'

- Bunjac je brzo povukao svoju izjavu, a spis koji je vratio nije bio kompletiran. Apeliram na njegovu čast kao zastupnika da tu izjavu vrati - poručio je predsjednik Mandatno-imunitetnog povjerenstva, HDZ-ov Žarko Tušek.
 

 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • mangup@dj 04.11.2018.

    A kakva stranka takvi i.lopovi

  • škver 02.11.2018.

    A tek ovih? Majko mila što Hrvatska dočekala.

  • nori 🖖 02.11.2018.

    Šarmantna skupina

Komentiraj...
Vidi sve komentare