To je to što me zanima!

Ivan Vrdoljak: Nakon Sabora stranke HNS će biti još jači

Dopredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak kazao je da koliko mu je poznato, ne postoji statutarna zapreka da Čačić bude u predsjedništvu stranke unatoč zatvorskoj kazni
Vidi originalni članak

Dopredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u Osijeku je odgovorio i na upit novinara kako komentira najnovije pokušaje Radimira Čačića da ostane u vrhu stranke.

- Stranka zna kuda ide. Sabor stranke je 23. ožujka, kada biramo predsjednicu stranke. HNS će nakon ovog izbornog sabora, kao i svakoga prije, biti jači nego što je bio - rekao je. 

Raskola u stranci oko toga pitanja, istaknuo je, nema. 

 - Unatoč onima koji su govorili da ćemo se raspasti, podijeliti, mi smo nakon svakog izbornog sabora bili sve jači. Ta snaga HNS-ova članstva i vodstva dovela je i do toga da danas imamo 14 zastupnika u Saboru i četiri ministra - kazao je.

Koliko mu je poznato, ne postoji statutarna zapreka da Čačić bude u predsjedništvu stranke unatoč tome što će ići na odsluženje zatvorske kazne.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • vox populi 05.02.2013.

    Normalno da će bit jači održat će se u zatvoru.

  • wintersports 04.02.2013.

    haha,, samo neznam sta ti uopce hoces ako ne mislis jurisat na mjesto predsjednika? bar ce ti tada biti jasno da u sljedecem sazivu sabora vas nece biti u njemu..

  • kumplicirana 04.02.2013.

    HDZ je mala beba u odnosu na HNS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare