To je to što me zanima!

Ivan Vrdoljak o Imunološkom: Treba spustiti loptu na zemlju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mislim da ćemo u Imunološki zavod sljedećeg tjedna otići svi zajedno kako bi s Nadzornim odborom i djelatnicima dogovorili što su sljedeći koraci, kaže ministar
Vidi originalni članak

Ministar Ivan Vrdoljak je nakon sjednice Vlade kazao kako su u četvrtak predložili Marija Meštrovića za čelnika Imunološkog zavoda.

- On je profesionalac koji je radio na restrukturiranju trgovačkih društava i predstečajnim nagodbama. Očekujem da će se Nadzorni odbor sastati početkom sljedećeg tjedna te da će Meštrović sa svim djelatnicima Imunološkog zavoda definirati stanje i vidjeti kakva je financijska situacija unutra - rekao je ministar.

Dodao je kako bi Meštrović trebao vidjeti kreće li se u predstečajnu nagodbu i kroz predstečajnu nagodbu otvoriti vrata strateškom partneru ili se može izbjeći predstečajna nagodba i raspisati natječaj o ulasku strateškog partnera prije predstečajne nagodbe.

- Mislim da ćemo u Imunološki zavod sljedećeg tjedna otići svi zajedno kako bi s Nadzornim odborom i djelatnicima dogovorili što su sljedeći koraci - kazao je Vrdoljak te je pozvao da se spuste strasti oko Imunološkog zavoda. Dodao je kako svaka javna rasprava može u pitanje dovesti opstojnost natječaja.

- Trebamo spustiti loptu na zemlju, poštivati hrvatske zakone i sukladno zakonima završiti proces ulaska strateškog partnera u Imunološki zavod - zaključio je ministar gospodarstva.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mihael babić 07.02.2014.

    E pa druže ministru Hrvatske rasprodaje! Imunološki zavod jest institucija od nacionalnog interesa. Strateški partneri svih obnašatelja vlasti u ovoj zemlji od 1990. izgledaju kao npr. Mol u ini, kao T-com u HT-u ili bilo koja banka u ovoj zemlji. Dakle strateški partner za vas znači prodaju u bezcjenje uz mogućnost nabijanja neke naknade svom narodu u korist strateškog partnera (npr. Štef iz Samobora da bi nazvao Juru također iz Samobora samo tri ulice dalje mora platiti Njemcu cca 60 kn mjesečno, kod bankara brisanje prašine sa računa mjesečno cca 10kn). Dakle vi svi skupa ne samo da ste prodali strancima (strateškim partnerima) sve što imamo nego ste im i omogućili (tkzv.pozitivnim propisima) da vam pljačkaju vlastiti narod i to svakomjesečno. Druže ministre očito niste pravne struke, ali vjerojatno to nebi pomoglo niti da jeste jer očito ne pomaže niti u slučaju premijera pa Vama za informaciju kada se već dotičete termina zakona - isti još od Rimskog doba donose temeljem moralnih-etičnih vrijednosti društva, a ne temeljem određenih interesnih skupina- lobija Ako ste se slučajno pozvali na zakone temeljene na "moralnim " vrijednostima to bi za Vas značilo da je moralno da strancu prodate Hrvatsku krv i plazmu vjerojatno za neki gablec, a jednako tako pretpostavljam da će vam moralno biti i da naložite "moralnim zakonima " da je potom svaki Hrvat dužan barem jednom mjesečno dati krv i plazmu strancu kao što mu mora svaki mjesec dati za brisanje prašine sa računa u banci, naravno i to sve do iskrvarenja. To Vi zovete pozitivnim propisima-zakonima ove zemlje. Svaka čast, ali moral Vam je toliko uvrnut da i Papa Franjo koliko god dobar bio teško da bi našao razlog da Vam da oporost od takove izdaje vlastitog naroda.

  • ben hur panonius 06.02.2014.

    loptu će spustiti gravitacija ali za tebe posebno gravitacija ne važi

  • Lina39 06.02.2014.

    A kog vraga ste je dizali ako je sada treba spustiti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare