To je to što me zanima!

Ivanić Grad: Poginuo dok je popravljao kombajn

Uvjeren kako će začas biti gotov, nije ugasio stroj. Dok je izvlačio travu, osovina mu je uhvatila desnu ruku i počela je drobiti
Vidi originalni članak

Dražen Šipuljak (45) iz Graverja Ivanićkog u srijedu je između 18 i 20 sati brao kukuruz na polju u Ivanić Gradu. U jednom trenutku osjetio je kako silokombajn slabije vuče i otišao pogledati gdje je zapelo. Odmah je primijetio da se trava namotala oko osovine za uvlačenje silaže i pokušao ju je ukloniti. Uvjeren kako će začas biti gotov, nije ugasio stroj. Dok je izvlačio travu, osovina mu je uhvatila desnu ruku i počela je drobiti.
Oko 20 sati, zabrinut što mu se otac još nije vratio s polja, sin ga je otišao potražiti. Ugledao je oca u lokvi krvi kraj stroja koji je još radio. Ugasio je kombajn i oslobodio ga, no već je bilo kasno. Od teških ozljeda, Dražen je iskrvario na mjestu nesreće. Njegova obitelj nije imala snage razgovarati s novinarima.
O pokojnom Draženu susjedi pričaju samo najbolje. Kažu kako je bio izuzetno dobar i vrijedan čovjek, uvijek spreman pomoći, koji je svaku večer sam radio na polju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare