To je to što me zanima!

Ivica Mudrinić je srušio svoje nelegalne konstrukcije na Žutu

Mudrinićeve konstrukcije podignute su u zaštićenom krajoliku, no prekasno za zračne snimke presudne za legalizaciju. Preostale objekte želi legalizirati
Vidi originalni članak

Ivica Mudrinić, predsjednik uprave HT-a, srušio je dio svojih montažnih nadstrešnica na obiteljsko-poljoprivrednom gospodarstvu koje ima na otoku Žutu, javlja HRT. Mudrinićeve konstrukcije podignute su u zaštićenom krajoliku, no prekasno za zračne snimke presudne za legalizaciju. 

Preostale objekte Mudrinić želi legalizirati. 

- Zakon kaže da se legalizirati mogu i nedovršene građevine. Ali samo one koje imaju konstruktivne elemente - stupovi i završna ploča, odnosno zidovi i završna ploča. U postupku legalizacije će se utvrditi da li te zgrade zaista odgovaraju zakonu i da li se sukladno odredbama mogu legalizirati ili ne  - rekla je ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • nlukac11 02.02.2013.

    Kak ga nije sram- ima ogromnu plaću- njegovu firmu su platili naknadama za tel. priključke svi hrv. građani a od toga nemaju ništa i takav nečovjek iskorištava rupe u zakonu ( ali se malo zaj..o) da bi omstio brk na ovom našem jadu- fffffffuuuuuujjjjjjjj!

  • 01.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 01.02.2013.

    ON JE NAŠ DAVID COPPERFIELD !!!!! Uz kaznu za nelegalnu gradnju u zaštićenom području, ja bi mu nabio još i KAZNU ZA OBMANU DRŽAVNIH ORGANA- GRADNJA KULISA HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH koji smo mi narod, da nas nema trebalo bi nas izmisliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare