To je to što me zanima!

"Ivica Todorić će podnijeti ustavnu tužbu za lex Agrokor"

Na pitanje kako Todorić podnosi život u egzilu, Prodanović kaže da Todoriću nije ugodno jer u ovim godinama našao se u situaciji da živi van obiteljskog kruga i bez svojih prijatelja
Vidi originalni članak

Odvjetnik Čedo Prodanović rekao je u ponedjeljak navečer u RTL Direktu da će Ivica Todorić sigurno podnijeti ustavnu tužbu za lex Agrokor. Rekao je i da je ona u pripremi. 

- Čuli smo od njega da je bio pritisak na njega i članove njegove obitelji i da to inače ne bi potpisao - rekao je Prodanović. Na pitanje kako Todorić podnosi život u egzilu, Prodanović je rekao:

- Vidjeli smo se s njim. To je samo privid da je njemu ugodno, jer u ovim godinama našao se u situaciji da živi van obiteljskog kruga i bez svojih prijatelja, ali on je odabrao taj put - rekao je Prodanović. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • purgerica prva 14.11.2017.

    Ma zakaj ga svi reklamirate? Zašto vam je važniji ovaj prevarant bahati od robotičara koji putuju na svjetsko natjecanje u Šangaj? Pustite lopovčinu nek se muči, psihički, jer sve drugo ima kao car.

  • ljubica ljubičica_1 14.11.2017.

    A papir na kome piše da nam ostavljaš svo bogatstvo što si stvorija?Tu tužbu možeš okačit o klin.Čovječe kave to odvjetnike imaš ?

  • sjeverozapadna 14.11.2017.

    Nakon uspjesne sanacije agrokora sa nasim novcima ustavni sud vraca agrokor todoricu. Igrokaz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare