To je to što me zanima!

Ivica Todorić se pita: 'Hoće li Vlada nacionalizirati i Lidl?'

Nakon toga ubrzo je objavio još jednu prezentaciju pod naslovom: ''Koji su učinci Lex Agrokora na operativno poslovanje i vrijednost Agrokor prehrambene industrije i Agrokor maloprodaje hrane''
Vidi originalni članak

Schwartz grupa je u Hrvatskoj već sada veća od Konzuma. Agrokor je kroz neustavni Lex nacionaliziran zbog sistemskog rizika kako je to objasnila Vlada. Hoće li takav scenarij primijeniti i na Schwartz grupu? Hoće li nacionalizirati i Lidl?, zapitao je Todorić u prvoj od dvije nedjeljne objave na svojem blogu.

Izradio je, kako se pohvalio i prezentaciju kako bi pobliže objasnio stvarne veličine trgovačkih lanaca u Hrvatskoj i njihove učinke na gospodarstvo, a ta je prezentacija, tvrdi Todorić, 'ujedno i zorni prikaz Agrokorove tržišne pozicije i veličine napora gdje je, u potpuno neravnopravnoj tržišnoj utakmici parirao i najvećim europskim igračima u retailu'. 

Prezentaciju možete pogledati ovdje

Nakon toga ubrzo je objavio još jednu prezentaciju pod naslovom: ''Koji su učinci Lex Agrokora na operativno poslovanje i vrijednost Agrokor prehrambene industrije i Agrokor maloprodaje hrane'', koju možete pogledati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Voltaire_ 16.10.2017.

    Gospon ? Todoricu !! Ako su sve prodalu u Hrvatskoj sto vrijedi ? Vjerovatno ce nacjonalizirati, da prodaju Njemcima :))

  • vekizveki 16.10.2017.

    Koji mu je racku?

  • nijetebriga 16.10.2017.

    Koji dzon se brines za Lidl, ako u njemu ima nepravilnosti kao u Agrokoru nek se bavi Njem. pravosud, ne ti.. izgubio si se totalno, jos malo i DM ce doci na tapetu kod tebe.. ☺ Znam da Lidl ne posluje sa gubitcima nit trazi kredite mjenicama bez pokrica, da njegovi radnici -bar ovdje imaju place od 1300eura netto..Koliko si ti radnike placao?.. Uostalom brini se za Mercator i na koji nacin si dosao do njega, kak kazu nije bio cist put..Hoces se obrusit i na Slov. poceli su razmisljati kako, i na koji nacin ga rekonstruirati..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare