To je to što me zanima!

Ivicu Mudrinića jednoglasno izabrali za predsjednika HUP-a

Tvrdimo da smo prihvatili tržišnu ekonomiju, ali zapravo investitore često dočekujemo kao nužno zlo, sumnjajući u njihove dobre namjere, kaže Mudrinić
Vidi originalni članak

Vijeće članova Hrvatske udruge poslodavaca za novog su predsjednika izabrali Ivicu Mudrinića, predsjednika Uprave HT-a i predsjednika Nacionalnog vijeća za konkurentnost. Podržali su ga svi članovi, javlja HRT. 

Na sjednici su također u Izvršni odbor HUP-a izabrani Tomislav Thür (izvršni direktor korporativnih poslova u Ini), Zdenko Adrović (predsjednik Uprave Raiffeisen banke), Gordana Deranja (generalna direktorica Tehnomonta iz Pule), Petar Lovrić (direktor i vlasnik poduzeća EKUS i Kadus), Željko Zadro (predsjednik i član Uprave Viro tvornice šećera) i Branko Zec (član Uprave Adris grupe). U Nadzornom odboru HUP-a su Branko Roglić (vlasnik grupacije Orbico), Antun Petrić (tvrtka Pluto) i Boris Galić (predsjednik Uprave Allianza).

Nakon izbora Mudrinić je rekao kako su podjele i polarizacije štetne za Hrvatsku. Pozvao je poslodavce i radnike, izvršnu vlast i akademsku zajednicu te sindikate, da rade zajedno, u interesu Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • konjina 27.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pujdo 26.09.2012.

    jedini je bio kandidat i jednoglasno je izabran ......zanimljivo

  • LebronPetrovic 26.09.2012.

    Mudra odluka ! Mudrinić svoje jelo pojede sa Tekom !

Komentiraj...
Vidi sve komentare