To je to što me zanima!

Ivo Josipović će splitski Pride podržati putem video-poruke

Predstavnici udruga Kontra, Iskorak i Domine razgovarali su s predsjednikom o pripremama za ovogodišnji Split Pride. Josipović je u razgovoru osudio nasilje
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović u četvrtak je u svom uredu primio izaslanstva udruga Kontra, Iskorak i Domine. Predstavnici udruga razgovarali su s Josipovićem o pripremama za ovogodišnji Split Pride. Predsjednik je najavio kako će poduprijeti splitsku povorku putem video-poruke, no da zbog obaveza neće moći doći u Split, piše tportal. 

- Ovogodišnja tema splitske povorke, pravo na obiteljski život istospolnih parova, na žalost ista je kao i prošle godine budući da od tada na tom području nije bilo apsolutno nikakvih pomaka - rekla je Sanja Juras, koordinatorica Lezbijske grupe Kontra. 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Capafiori 05.05.2012.

    Zašto podrška putem video poruke, gospodine Josipoviću? Vi ste Predsjednik svih Hrvata, bez obzira na seksualnu orjentaciju pojedinaca pa me zanima čega se vi zapravo bojite ili sramite, a istovremeno omogućavate jako policijsko osiguranje gay-pridea iz državnog proračuna i "dajete javnu podršku"? Nije li to licemjerno i omalovažavajuće za građane RH koji misle drugačije i nemaju sklonosti prema istospolnim parovima?

  • macerr 04.05.2012.

    Ko ce komu ako nece svoj svomu.

  • špiglo 04.05.2012.

    Oko mu se zdesvalo , a ono mu viri iz usta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare