To je to što me zanima!

Ivo Josipović i Kolinda predali su financijsko izvješće DIP-u

Josipović planira potrošiti oko 6 milijuna kuna. Od toga je 2,1 milijun kuna dobio od donacija. Kolinda planira potrošiti 4,9 milijuna, od toga je 2,4 milijuna kuna donacija
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Ivo Josipović predao je u Državno izborno povjerenstvo privremeno financijsko izvješće prema kojem u kampanji planira potrošiti oko 6 milijuna kuna

Dosad je potrošio 5,5 milijuna kuna. Od toga je 2,1 milijun kuna dobio od donacija. Najavio je da će u kampanju uložiti i svojih 50.000 kuna, javlja Dnevnik.hr.

Kolinda Grabar Kitarović je također DIP-u podnijela financijsko izvješće. Ona u kampanji za predsjedničke izbore planira potrošiti ukupno 4,9 milijuna kuna. Od toga je 2,4 milijuna kuna primila od donacija.

Kandidati smiju potrošiti do osam milijuna kuna na izbornu promidžbu. U drugom krugu taj se iznos povećava za 1,6 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • jagodica_bobica 22.12.2014.

    sada je jasno zašto tolika nervoza u timu Josipovića, i očita zabrinutost na njegovom licu...Kolindaaa sretnoo

  • cappuccino00 22.12.2014.

    od tri muškarca svoj glas dajem ženi.. :-)

  • Dimas 22.12.2014.

    A sve Kolindine donacije su od Hrvatske privatizacijske kreme - Horvatinčića, Klemma i Bandića. I onda se još i usudu izaći u javnosti i reći kako taj novac "ide u Hrvatsku", a sve je to paravan za obilato pranje novca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare