To je to što me zanima!

Ivo Josipović: Ja sam za to da se zakon što prije promijeni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik je naglasio da cijela situacija 'otvara neke rasprave kod kuće, u kojima ćemo se morati dobro i principjelno promijeniti'. Nada se da sankcija ipak neće biti
Vidi originalni članak

Zakon treba promijeniti, jer smo napravili nešto što nije potpisano, i to na način i u dinamici kako se to dogovori s Europskom komisijom. Ja sam za to da se zakon što prije promijeni i da njegova primjena bude onako kako je to dogovoreno s EK, kako EK to prihvaća, rekao je predsjednik Ivo Josipović komentirajući Lex Perković i prijedlog nezavisne Jadranke Kosor da se prijedlog izmjena zakona o uhidbenom nalogu što prije raspravi. 

Naglasio je da cijela situacija oko Lex Perkovića ''otvara i neke rasprave kod kuće, u kojima ćemo se morati dobro i principijelno promijeniti''.

- Ja se nadam da neće biti sankcija, i da će Vlada i Sabor donijeti zakon na način da ih ne bude - zaključio je predsjednik, prenosi RTL.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • papatach 18.09.2013.

    Ivo je napokon shvatio da je ovo pocetak kraja vladajucih jugokomunista i povlaci jedini ispravan potez ako se zeli ponovo kandidirati za predsjednika.

  • dadili 18.09.2013.

    bio i ostao "kuhana nogica"

  • Klukas 17.09.2013.

    U Uredu predsjednika i u Vladi pravi se novi plan koji bi bio u korist ljudi koje treba procesuirati. Treba zavarati Europski Uhidbeni Nalog i Vivian, a ko pita narod za vjerodostojnost i interes Hrvatske. Narod ionako samo mumlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare