To je to što me zanima!

Ivo Josipović: Mamićev govor mržnje zaslužuje svaku osudu

Riječi kojima je osobno, najvulgarnije i primitivno, izvrijeđao ministra jednako su uvredljive i zloćudno agresivne prema svim pripadnicima srpske manjine i Srbima kao narodu u cjelini
Vidi originalni članak

I predsjednik Ivo Josipović najoštrije je osudio verbalni istup i govor mržnje Zdravka Mamića koje je uputio ministru Jovanoviću.  

- Riječi kojima je osobno, najvulgarnije i primitivno, izvrijeđao ministra Željka Jovanovića, jednako su uvredljive i zloćudno agresivne prema svim pripadnicima srpske manjine i Srbima kao narodu u cjelini. Takav je govor neprihvatljiv svakom civiliziranom i demokratskom društvu i zaslužuje svaku osudu - priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Idi na 24sata

Komentari 223

  • dahhmal 18.03.2013.

    A di si sad Josipoviću kad ti gazda ne zna kakav su rat Hrvati imali ni traga a ni glasa od tebe

  • Crna_1 17.03.2013.

    Da da daaaa...... zbiljam je takav govor neprihvatljiv svakom civiliziranom i demokratskom društvu !!!!! Na koje se to točno društvo misli .... hmmm ??

  • domi30 16.03.2013.

    o čem se vi svi raspravljate,pa uskoro če se jovanović i mamić slizat!problem je u tome što jovanović još nije primijo plavu koverticu odgovarajuče težine,ne radi se tu o nacionalnosti već o parama.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare