To je to što me zanima!

Ivo Josipović na Münchenskoj sigurnosnoj konferenciji

Očekuje se niz rasprava i izlaganja o unapređivanju međunarodne suradnje i dijaloga u rješavanju kriznih žarišta, te o geostrateškim pitanjima današnjeg svijeta
Vidi originalni članak

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović sudjelovat će na 49. Münchenskoj sigurnosnoj konferenciji koja traje od 1. do 3 veljače. 

Radi se o jednom od najvažnijih skupova  o međunarodnim odnosima i sigurnosnoj politici koji svake godine okuplja predsjednike država i vlada, ministre vanjskih poslova i obrane, ali i dužnosnike međunarodnih organizacija, stručnjake s područja međunarodnih i sigurnosnih politika te vodeće poslovne ljude.

Na ovogodišnjoj konferenciji sudjelovat će oko 400 vodećih ličnosti iz politike i gospodarstva. Očekuje se niz rasprava i izlaganja o unapređivanju međunarodne suradnje i dijaloga u rješavanju kriznih žarišta, te o geostrateškim pitanjima današnjeg svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 01.02.2013.

    Idu i dnevnice, poklončići, kravate, knjige, monografije, vina...

  • sestro 01.02.2013.

    jel to ima veze s pčelarstvom?

  • žac 1992 01.02.2013.

    ..........."400 vodećih ličnosti iz politike i gospodarstva".......Vidi našeg predstavnika,vidi naše "ličnosti".Ahhahahhahahha Idu li sa njim i svi njegovi savjetnici,ne jer bi onda bilo 600 vodećih ličnosti iz politike i gospodarstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare