To je to što me zanima!

Ivo 'pokupio' crijevnu virozu u Parizu? Sudu predao ispričnicu

Bivši premijer, optužen da je za mito od 10 milijuna eura upravljačka prava Ine predao MOL-u u ponedjeljak se nije pojavio na sudu. Tvrdio je da ima virozu. Sudu je predao nalaz liječnika koji to potvrđuje
Vidi originalni članak

Ivo Sanader u utorak je dostavio Županijskom sudu medicinsku dokumentaciju kojom se potvrđuje da je u ponedjeljak bolovao od crijevne viroze.

Podsjetimo, bivši premijer nije se u ponedjeljak pojavio na suđenju u postupku Ina-MOL na kojem je trebao svjedočiti njegov nekadašnji bliski suradnik Robert Ježić. Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović sudskom vijeću rekao je kako ga je Sanader nazvao u nedjelju navečer i rekao mu da ima visoku temperaturu i crijevnu virozu i da stoga neće biti u stanju doći na raspravu.

Zanimljivo, Sanader je dan ranije, kako je vidljivo na fotografiji čitatelja Indexa, bio u pariškoj zračnoj luci.

Suđenje je stoga odgođeno za 4. veljače s time da je sutkinja Sanaderu naložila da tijekom dana dostavu medicinsku dokumentaciju, što je on i učinio u utorak.

JAVIO DA IMA CRIJEVNU VIROZU Nije bio na sudu zbog bolesti, a dan ranije ga snimili u Parizu

- On se u nedjelju vratio s puta. Nama odvjetnicima javio je da mu nije dobro, da je bolestan i da ima temperaturu. Ne znamo gdje je bio - rekla je u ponedjeljak Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković.

Podsjećamo, Sanaderu i šefu MOL-a Zsoltu Hernadiju, kojem sude u odsutnosti, na Županijskom sudu u Zagrebu, traje suđenje u kojem su optuženi za davanje, odnosno primanje mita.Bivši premijer, optužen je da je za mito od 10 milijuna eura, koje mu je, navodno, dao Hernadi upravljačka prava Ine predao MOL-u u Zastara za Hernadija stupa početkom 2020., dok je za Sanadera taj rok puno duži. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • plavac1 19.12.2018.

    Sudu je predao uzorak stolice, kao dokaz? Pa, jel to moguće?

  • stiven 19.12.2018.

    Koja je slijedeca bolest?boli me lijevo jajce?

  • zlatko1962 19.12.2018.

    Kako nam se lijepo smije u lice', ma nema veze opet ćemo mi birati HDZ ima tu još za ukrasti

Komentiraj...
Vidi sve komentare