To je to što me zanima!

Ivo Sanader: Nije cool tući ženu, tko tuče nije frajer!

Ivo Sanader govorio je o izmjenama Zakona o državnim službenicima, kojim je propisano da obiteljski nasilnik ne može biti državni službenik
Vidi originalni članak

Za nas nasilje u obitelji nije kavalirski delikt, izjavio je premijer Ivo Sanader na sjednici Vlade govoreći o izmjenama Zakona o državnim službenicima, kojim je, među ostalim, propisano da obiteljski nasilnik ne može biti državni službenik.
- Onaj tko tuče žene nije frajer. Nije cool tući ženu. To je zločin - rekao je premijer napominjući da se upravo muškarci moraju boriti za mijenjanje svijesti o obiteljskom nasilju. Navedenim zakonom propisano je i da službenika osumnjičenog za korupciju suspendiraju do kraja postupka, a prvi put su uvedeli i odredbu o zaštiti "zviždača". Na početku sjednice Sanader je ponovio da nema sukoba između Vlade i HNB-a, tj. guvernera Željka Rohatinskog.
- Postoji ozbiljna situacija u kojoj svatko sukladno svojoj ulozi mora voditi računa da olakša stanje i situaciju hrvatskim građanima - rekao je ističući da nitko ne želi prebaciti odgovornost ili ovlasti na nekog drugog. Najavio je i daljnje razgovore s guvernerom Rohatinskim o poskupljenjima te inflaciji.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • iwancica21 30.01.2008.

    ja mislim da je sanader otkrio nešto novo što još nitko prije njega nije znao. svaka mu čast.

  • bijela latica 27.01.2008.

    Ma Ratkajeva, vidiš da je opsjednuta tuđim logovima, stalno ih spominje, na tvoj i moj se najviše namjerila, a ni Snow nije bila pošteđena... Inače, to je iznimno bitno za komunikaciju, osobnost nije toliko važna kao raznorazni logovi... Tako barem entoni valjda misli...

  • bijela latica 27.01.2008.

    Jeste vidjeli da entoni nas opet spominje po drugim temama...onako diskretno, u njezinom stilu..? Izgleda da ne može bez nas...izgleda da i tamo želi nastaviti svađu... i onda kaže da mi nju pustimo na miru..

Komentiraj...
Vidi sve komentare