To je to što me zanima!

Ivo Sanader: Nitko nas ne može pretvoriti u gubitnike

Ne bi bilo dobro da Hrvatska, koja 1. siječnja 2008. postaje članica Vijeća sigurnosti UN-a, u tom trenutku nema vladu, upozorio je Sander
Vidi originalni članak

Nitko ne može izbornog pobjednika, pretvoriti u izbornog gubitnika, kazao je predsjednik HDZ-a Ivo Sanader u razgovoru za jedan dnevni list. Poručio je građanima da će sve biti u redu, ali da SDP mora priznati poraz, jer će u suprotnom dokazati da se nisu iz komunističke partije transformirali u socijaldemokratsku.
Nije želio komentirati Mesićevu usporedbu sa Šešeljevim radikalima, već je kazao kako i dalje ima plan da se do Božića završe svi poslovi konstituiranja Hrvatskog Sabora i Vlade i očekuje da mu predsjednik države, nakon konzultacija, da mandat. Ne bi bilo dobro da Hrvatska, koja 1. siječnja 2008. postaje članica Vijeća sigurnosti UN-a, u tom trenutku nema vladu, upozorio je Sander.
Na kraju je zaključio da Milanović i SDP ne mogu usporiti Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • gardy 02.12.2007.

    snow,,mutava kobilo.

  • chacho 01.12.2007.

    a jel mi može netko pomoć sa dizajnom potrebitih nam VPUTMGKS pcžzclj K (op.a.: VELIKA PROŠIRENA ULTRA TURBO MEGA GIGA KILO SUPER plavo-crveno-zeleno-crno-ljubičasta KOALICIJA) iskaznica?

  • urbanst 01.12.2007.

    naravno da vas niko nemože učunit gubitnicima jer ste to sami od sebe napravili.... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare