To je to što me zanima!

Problemi s koljenima: Čedo na operaciji, odgodili saslušanje

Osim Sanaderovog odvjetnika Čede Prodanovića, problema s koljenima ima i sudac Ivan Turudić koji Ivi Sanaderu sudi u aferi Hypo banka i za ratno profiterstvo
Vidi originalni članak

Bivši premijer Ivo Sanader u pratnji odvjetnika Gorana Suića stigao je točno u podne u USKOK gdje je pred istražiteljima iznio obranu vezanu za aferu jeftine preprodaje struje šibenskom TLM-u i mostarskom Aluminiju zbog čega je, prema sumnjama tužiteljstva, HEP oštećen za 660 milijuna kuna. Sanader je došao bez štake.

Nakon 50-tak minuta izašao je iz zgrade USKOK-a. Kazao je kako se njegov iskaz USKOK-u odgađa za sljedeći petak jer nema njegovog drugog odvjetnika Čede Prodanovića. On je na operaciji koljena, a kako je najbolje upućen u predmet, Sander će iskaz dati sljedeći tjedan u njegovoj pratnji.

Istraga u ovom predmetu prije 15-ak dana proširena je i na bivšeg šefa vlade i HDZ-a, a u međuvremenu se odustalo od kaznenog progona bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca koji je od jučer svjedok USKOK-a.

Problemi s koljenima

Osim Sanaderovog odvjetnika Čede Prodanovića, problema s koljenima ima i sudac Ivan Turudić koji Sanaderu sudi u aferi Hypo banka i za ratno profiterstvo. Zbog toga će se ročište u tom postupku održati tek 23. veljače. Turudić je naime otišao na operaciju koljena u Austriju.

I sam Sanader je do nedavno hodao sa štakom zbog problema s nogom.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Elvis_1 22.01.2012.

    Nosio je štaku samo kako mu ne bi stavljali lisice.Muger je to!

  • Car Mrgud 20.01.2012.

    Da je ovo država zakona,svu trojicu geliptera (redom:turudić,sanader,prodanović) ne bi mogle bolit noge jer bi odavno bili bez njih...Ovak im svaki postojeći ekstremitet služi za j....e ovog glupog i anemičnog naroda u glavu.

  • moscow watchdog 20.01.2012.

    Zar je opet priznao ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare