To je to što me zanima!

'Ivo Stier radi Plenkoviću o glavi. Plenkoviću, čuvaj se...'

Davor Ivo Stier je došao direktno iz Argentine gdje je uređivao imigrantske novine koje su na naslovnici i na zadnjoj strani imale sliku Kuščevićevog "djeda", kaže Milanović
Vidi originalni članak

Zoran Milanović, kandidat za predsjednika države je u petak posjetio Koprivnicu. Osvrnuo se na izjavu Davora Ive Stiera koji je kazao kako je jedini pravi protivnik HDZ-u upravo Zoran Milanović.

- Davor Ivo Stier vam je jedan primjer pomirbe u okviru jedne državne institucije u kojoj smo obojica radili. Ja kao nestranački čovjek, on kao HDZ-ovac koji je došao direktno iz Argentine gdje je uređivao imigrantske novine koje su na naslovnici i na zadnjoj strani imale sliku Kuščevićevog "djeda". Da, to su činjenice mislim. I onda je preko Washingtona došao u Zagreb i još uvijek u kadrovskoj službi postoji prijedlog za promaknuće koji sam ja potpisao za Stiera 2002. godine kao njegov nadređeni, dakle šef odjela odnosno pomoćnik ministra i nakon toga sam ga poslao u Bruxelles za diplomata u hrvatsku misiju znajući tko je i što je i tko mu je bio djed, ali to mu nikad nisam spomenuo i nisam imao s time problem. Ali on naprosto svoju političku karijeru gradi na nečem drugom. Eto, to su vam činjenice. Dakle potražite to u kadrovskoj službi Ministarstva vanjskih poslova da se vidi kako ja gledam na te stvari. Gledam sportski. A Stier? Stier radi Plenkoviću o glavi. Plenkoviću, čuvaj se. Radi ti o glavi. A na kraju će obojica nastradati - rekao je Milanović, prenosi N1 Televizija.  

Kolinda u zadnji tren odgodila dolazak u Koprivnicu

Drugi dan, 14. po redu Povijesnog spektakla, Renesansni festival okupio je veliki broj ne samo žitelja Koprivnice, već i brojnih kostiju koji su u petak uživali u najvećoj atrakciji – turniru vitezova. Koprivnica, glavni grad Podravine, ovakvom manifestacijom ne samo da njeguje zapadnoeuropski civilizacijski krug, već vjerno prikazuje da je Podravini i Hrvatskoj tamo i mjesto. U brojnim manifestacijama koje se izmjenjuju poput filmskih scena, gledateljima će se predstaviti osim domaćih, brojne gostujuće „trupe“ iz desetak europskih zemalja. Stoga nije ni čudo da prigodu da se predstavi širokom broju ljudi nije propustio ni Zoran Milanović, predsjednički kandidat, kojemu je pratnja bio prvi Koprivnički „vitez“, Mihael Jakšić, član SDP-a. Za sad se još uvijek nagađa hoće li koprivnički gradonačelnik, Jakšić, biti dio Milanovićevog izbornog tima. Iako je najavila svoj dolazak, Kolinda Grabar Kitarović, aktualna predsjednica i HDZ-ova perjanica za predsjedničke izbore, je u zadnji tren odgodila dolazak. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • NedojeBan 24.08.2019.

    Milanović i njegove političke procjene, dajte, najte. Bio je daleko uvjerljiviji kad je trkeljao o finskim ratovima. :)

  • 24.08.2019.

    Milanović je rekao:”Davati prevelik značaj obilježavanju u Kninu znači davati prevelik značaj takozvanoj Republici Srpskoj Krajini”!

  • 24.08.2019.

    Pokušavajući šire obrazložiti zbog čega ni ove godine nije došao na proslavu “Oluje” u Knin, Milanović je rekao:”Davati prevelik značaj obilježavanju u Kninu znači davati prevelik značaj takozvanoj Republici Srpskoj Krajini”!

Komentiraj...
Vidi sve komentare