To je to što me zanima!

Ivošević pratio skidanje stupića u Splitu, svađao se sa zakupcem parkinga, intervenirala policija

Stupići su bili kada sam ja došao. Ovo se radi pod okriljem noći. Zna se šta se radi pod okriljem noći. Postoji pravo i pravosuđe, a ne zakon ulice - poručio je zakupac parkirališta Tonći Omrčen.
Vidi originalni članak

Zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević na prakiralištu na Gripama nadgledao je jutros najavljeni početak pilanja stupića.  U jednom trenutku situacija je eskalirala, padale su teške riječi, 'prozivala se rodbina', a onda je pozvana i policija.

Dogradonačelnik tvrdi kako za sve ima dokumentaciju, prenosi Dalmatinski portal.

- Poslan je dopis i tražilo se očitovanje. Informirani su da je parcela veća nego je u ugovoru za tisuću i nešto kvadrata. Koriste veću površinu koju nisu plaćali. Gdje su otišli novci? Treba izračunati kolika je šteta i utvrditi odgovornost. Odgovorni su oni koji potpisuju ugovore, a to su ravnatelji javnih ustanova - poručio je Ivošević.

- Stupići su bili kada sam ja došao. Ovo se radi pod okriljem noći. Zna se šta se radi pod okriljem noći. Postoji pravo i pravosuđe, a ne zakon ulice - poručio je zakupac parkirališta Tonći Omrčen.

Omrčen tvrdi kako nije dobio nikakav dokument te kako on nije pravnik. Prema njegovim riječima, sve je 'čisto'. 

- Šuljete se kao šišmiš - poručio je Omrčen Ivoševiću.

- Mi znamo koja je ovdje priča - rekao je Ivošević.

Oko 20.50 stigli su radnici Cestara. Oni su uklonili stupiće.

Na parkiralište je stigao i ravnatelj Javne ustanove športski objekti, Tomislav Borozan koji je poručio da se problem treba riješiti pravnim putem. 

- Radite presing, radite mobing, sve što nije normalno. Jako ste bezobrani, upadate mi u riječ - rekao je Borozan Ivoševiću.

Borozan je kazao kako će Grad sutra dobiti pisani odgovor i očitovanje.

- Ja sam ovdje legalno. Imam sve ugovore. Pilaju stupove koji su ovdje 40 godina. Meni je onemogućen rad - tvrdi Omrčen.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • w3.24sata.hr 09.09.2021.

    Omrčen tvrdi kako nije dobio nikakav dokument te kako on nije pravnik. Prema njegovim riječima, sve je 'čisto'. ..........ahahahahahahahahahahahahahahahaha  

  • 09.09.2021.

    Pilanja!? Ček, aha - onda se i olovke valjda šilaju... Ne znam...

  • negoidiz 09.09.2021.

    baš zanimljivo, kada ovi nazovi privrednici na silu uzurpiraju javnu površinu, zakupe prostor koji prošire ilegalno onda im sve ok, počaste keruma i slično. e, pa sada se pojavio netko tko to na isti način želi riješiti, sada se oni pozivaju na pravnu proceduru, od jedno 10 godina trajanja. ista stvar sa lopovskom privatizacijom, odgovaralo bezakonje, da bi im poslije, da obrane opljačkano, odgovarala pravna država...

Komentiraj...
Vidi sve komentare