To je to što me zanima!

Iz čista mira počeo pucati po ljudima u kafiću kalašnjikovim

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija još nije uhitila 'pametnog' kriminalca koji je u utorak nasumce pucao po ljudima, zatim trčao za autom koji je zabunom ubacio u 'rikverc', provalio u kuću...
Vidi originalni članak

Američka policija još lovi Richarda Jonesa (26) koji se u utorak navečer dovezao pred kafić u Philadelphiji i počeo pucati puškom AK-47. Imao je problema s otvaranjem vrata pa je prvo zapucao u njih. Ispalio je nekoliko hitaca, a ljudi su se počeli bacati po podu i skrivati rukama glave. Na sreću, nitko nije ozlijeđen. Jones, odjeven u traperice i jaknu s kapuljačom, zatim je doslovno trčao za svojim autom, koji je zabunom ubacio u rikverc. 

- Ovaj i nije najpametniji kriminalac. Pucnjava je izgledala kao okršaj na Divljem zapadu - rekao je policijski kapetan Ben Naish iako ga još nisu uhitili. Jones je ispalio i jedan hitac na policijsku patrolu koja ga je pokušala uhititi, piše Daily Mail. Zatim je provalio u kuću i maltretirao vlasnicu prije nego što je nastavio s bijegom. Međutim, pokvario mu se auto. Bacio je pušku u dvorište kako bi se riješio dokaza. 

- Policajci su pronašli pušku koju je bacio kraj dječjeg igrališta. Bila je napunjena i mogla je prouzročiti stravičnu tragediju - dodao je Naish. Policija vjeruje kako je Jones pozvao nekoga u pomoć. Upalio je auto i nestao. Policija ga traži i istražuje motive 'opasnog zločina'. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • podjebavač 23.10.2011.

    to je GTA uzivo

  • walterbranisarajevo 22.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • crni pes 22.10.2011.

    vratio se iz Iraka,pa se zaželio tamošnjeg života

Komentiraj...
Vidi sve komentare