To je to što me zanima!

Zagreb: Srbin je u tekućini za usta švercao otopljeni kokain

Po dolasku leta iz Amsterdama u Međunarodnu zračnu luku Zagreb, prilikom obavljanja carinskog pregleda pronađene su četiri plastične bočice ispunjene sumnjivom tekućinom ukupnog volumena 3148 mililitara
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke objavili su na službenim stranicama kako su priveli 38-godišnjeg državljanina Srbije  zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet drogama'. 

U suradnji s Ministarstvom financija i Carinskom upravom provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je osumnjičeni 1. ožujka na području Ekvadora, od nepoznate ženske osobe kupio tekući kokain. Kako bi ga dalje preprodao, osumnjičeni ga je sakrio u bočice kozmetičkih proizvoda poput tekućine za ispiranje usta, s namjerom da ih dva dana kasnije, preko Međunarodnog graničnog prijelaza Zagreb, prokrijumčari u Republiku Hrvatsku. Da bi u tom uspio, sakrio ga je u svoju osobnu prtljagu.

Po dolasku leta iz Amsterdama u Međunarodnu zračnu luku Zagreb, prilikom obavljanja carinskog pregleda pronađene su četiri plastične bočice ispunjene sumnjivom tekućinom ukupnog volumena 3148 mililitara, u kojoj tekućini je preliminarnim vještačenjem utvrđena prisutnost kokaina.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj  Gorici.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 05.03.2020.

    Pa s tim aca lukas grglja usta

  • Uragan_1 05.03.2020.

    Pa jebote ja sam po naslovu pomislio da su cisterne uvežene.😂😂😂

  • mangup@dj 05.03.2020.

    Evo dokaza sta srbi rade u hrvatskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare