To je to što me zanima!

Iz kuće u Sukošanu kod Zadra deložirali osmeročlanu obitelj

Vatrogasci su napuhali zračni jastuk ispred terase i dijela krova na kojem su bili aktivisti, no interventna policija ih je sve oko 11 sati sigurno spustila stepenicama
Vidi originalni članak

Deložacije sramota nacije! Nije ovo više Hrvatska za koju su se ljudi borili, ovo je zemlja korumpiranog sudstva! Ovršitelju, hoćeš moći svojoj djeci pogledati u oči, vikali su aktivisti Živog zida s balkona i krova kuće u kojoj stanuje osmeročlana obitelj Kaljđeralj u Sukošanu kraj Zadra. 

S terase visi veliki natpis "Pravna država- Hapsite Kalmetu", a među aktivistima je i Dubravka Jasika, nedavno deložirana iz kuće u obližnjem Sv. Filipu i Jakovu.

Vatrogasci su napuhali zračni jastuk ispred terase i dijela krova na kojem su ljudi, ali im na sreću nije trebao jer su interventni policajci aktiviste spustili stepenicama oko 11 sati. Uz policiju, vatrogasce i sudske djelatnike, ispred kuće se okupilo puno znatiželjnika i šokiranih turista. Hitna pomoć pružila je pomoć čovjeku kojem je pozlilo. 

Među obitelji  deložiranih, dvoje je malodobne djece, a dok se ne snađu svi će boraviti kod bake. Mještani su nam kazali da je obitelj Kaljđeralj u Sukošanu već 35 godina te da su djeca rođena u toj kući. 

Nekretnina prvi red do mora

- Kamatari su mu došli glave. Ipak je to nekretnina prvi red do mora - kazali su nam Sukošanci.

- Nakon 11 godina suđenja, Štefan Kurilić ušao je u svoj posjed. Kuću je kupio kroz javnobilježnički postupak  i ovo je samo provedba sudske presude - kazali su nam zastupnici vlasnika, a odvjetnik obitelji je rekao da su u tijeku tri parnice i kaznena prijava, ali da se unatoč tome provodi ovrha. 

- Na račun duga od 35 tisuća eura dobivaju nekretninu vrijednu 300 tisuća eura, a ne uzima se u obzir da je sin bivšeg vlasnika izgradio kat kuće i suvlasnik je terena - kaže odvjetnik. 

Idi na 24sata

Komentari 205

  • grumla 09.09.2014.

    Da je bio pametan prodao bi za 200 tisuća vratio 35 tisuća i kupio za sebe i obitelj dva stana i spasio se ! Ovako mislio da će se desiti čudo a očito nije .

  • štajeovoljudimoji 09.09.2014.

    Imam i kredita i dugova po kreditima, što svojih, a još više kao jamac. šutim i radim, vraćam što više mogu, dogovaram se, molim odgode, ali radim od jutra do sutra, ne žalim se, šutim i vraćam. Najlakše se zadužiti i onda pozvati novinare i televiziju, valjati se po podu i glumatati. Dragi moji, koliko možete vratite, za ostatak se dogovorite, ali pljunite u šake i primite se posla. A ima posla, istina, nije svaki posao u bijelim rukavicama, ali nije istina da posla nema. Samo se treba osvrnuti oko sebe.

  • Yassa 08.09.2014.

    ružnogli zakona u kojem se dozvoljava da te ubijaju po zakonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare