To je to što me zanima!

Iz kuće ukrao sliku: Šteta je između 100 i 200 tisuća kuna

Lopov je iz kuće 52-godišnjaka u Lovćenskoj ulici u zagrebačkim Mlinovima ukrao sliku cijenjenog hrvatskog slikara Celestina Medovića i laptop. Policija ga traži
Vidi originalni članak

Ljubitelj umjetnosti ostao je bez vrijedne slike cijenjenog hrvatskog slikara Celestina Medovića. Naime, lopov je u noći na nedjelju između 20 i 2 sata kroz prozor ušao u kuću 52-godišnjaka u Lovćenskoj ulici u zagrebačkim Mlinovima. Za oko mu je zapelo umjetničko djelo poznatog hrvatskog autora. Osim toga uzeo je i laptop. 

Procijenjena šteta je između 100.000 i 200.000 kuna. Naime, Medovićeva djela vrlo su tražena na tržištu te postižu visoku cijenu. 

Iz zagrebačke policije nisu željeli davati nikakve informacije o provali ni o otuđenoj slici. Intenzivno tragaju za počiniteljem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • RamzijaBilić 25.06.2013.

    a slika vrijedna 100 -200 TISUĆA KUNA kakva su vremena možda je neko zamijeni za kruh

  • digić 24.06.2013.

    Nemrem vjerovati tu drskost čovjek je godinama zidal i betoniral mučil se kaj isus da bi kupil tu sliku i lopov mu ju poškripi.Kak je papak imal karakter to prijavit muriji.Ljudi nemaju za kruh a njemu na čavlu visi 200 000kuna.

  • StjepanMarkuš 24.06.2013.

    Treba mijenjati radikalno zakon o policijskom postupanju. Policajcima velike ovlasti pri uporabi sile ( batine pendrecima) . Nema straha od policije, balavci u pijanom stanju unose se policajcima u lice i vrijeđaju ih, a oni moraju ostati mirni sabrani. Kriminal, pljačke, prevare, ubojstva, silovanja , uporaba i prodaja opijata svakim danom je u sve većoj ekspanziji.Kriminala, lopovluka, prevara i svih mogućih kažnjivih dijela, kreatorima tako blagih zakona, poruka, mjenjajte radikalno zakone i uvedite smrtnu kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare