To je to što me zanima!

Iz novina nestali oglasi za brze upise u gruntovnicu

Istražni sudac u pritvoru od 21 ispitanog zadržao njih 13, odvjetnike i sve službenike iz gruntovnica. Svi oglasi nakon akcije Gruntovec su nestali...
Vidi originalni članak

Gruntovnica i katastar, radim upise, provjere, etažiranja, prijedloge i rješavanje neriješenih, tekst je iz jedinog oglasa koji smo pronašli nakon uhićenja osumnjičenih za korupciju u zagrebačkoj i zaprešićkoj gruntovnici. Svi ostali nakon akcije Gruntovec nestali su.
- Znam pravni jezik i ispravno napisati zahtjev za upis vlasništva. Kad stranke pišu same, naprave bezvezne pogreške zbog kojih se postupak odulji - pojasnio nam je P.P., čovjek koji stoji iza oglasa. Usluge naplaćuje putem tvrtke. Kaže da cijenu dogovara pojedinačno. Tvrdi da je sve legalno, a za uhićene ga nije briga. Ne boji se da će završiti poput 26 prijavljenih za mito i korupciju. Od 21, koje je policija privela kod istražnog suca, 13 ih je ostalo u pritvoru. Među njima su odvjetnici Anđelo Miloš, Alen Blagajac i Davor Radaković te svi službenici gruntovnice i službenik u DORH-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bijela13 14.12.2007.

    svasta...povuci potegni..

  • cvijo 14.12.2007.

    Ako se nalaze u pravoj stranci, evo njih brzo na slobodi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare