To je to što me zanima!

Iz programa za 'Dan sjećanja' izostavljen Siniša Glavašević

Ovo je još jedan primjer kako se HDZ odnosi prema braniteljima i manipulira njima. Kada se misli da se ne može ići niže, onda je tu HDZ, rekao je Predrag Matić
Vidi originalni članak

Ove godine, prvi put poslije niza godina, u okviru programa Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. dana 20. studenoga neće se održati tradicionalna priredba "Grad – to ste vi" posvećena novinaru Siniši Glavaševiću ubijenom na Ovčari, javlja Večernji list.

– Nadam se da program još nije konačan i služben te da će se Grad predomisliti i prepoznati potrebu da se sjeti jednoga od najprepoznatljivijih ljudi iz Domovinskoga rata – rekao je Sinišin sin Bojan Glavašević.

Na upit smatra li da iza takve odluke stoje politika i činjenica da je on na listi SDP-a za iduće izbore, Glavašević je odgovorio kako se nada da politika s takvom odlukom ipak nema ništa.

Ministar branitelja Predrag Matić misli da je upravo politika razlog zašto je sjećanje na Sinišu Glavaševića izbačeno iz programa Dana sjećanja.

– Siniša je jedan od heroja i simbola Domovinskog rata. Izbaciti sjećanje na njega iz programa skandalozno je! Ovo je još jedan primjer kako se HDZ odnosi prema braniteljima i manipulira njima. Kada se misli da se ne može ići niže, onda je tu HDZ, a ovime pokazuju da mogu ići i ispod toga – rekao je Matić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare