To je to što me zanima!

Iz servisa ukrali pet skutera, policija ih je ulovila u vožnji

Riječ je o dvojcu starosti 19 i 20 godina, a koje je policija zatekla 21. svibnja na području Kozale u Rijeci dok su upravljali mopedima marke Piaggio i Gillera riječkih oznaka
Vidi originalni članak

Dovršeno je kriminalističko istraživanje koje je provela riječka policija nad dvojicom muškarca zbog počinjenja kaznenih djela teške krađe.
 
Riječ je o dvojcu starosti 19 i 20 godina, a koje je policija zatekla 21. svibnja na području Kozale u Rijeci dok su upravljali mopedima marke Piaggio i Gillera riječkih oznaka, a koje su prethodno otuđili provalom u moto servis. Istragom je utvrđeno da su osim spomenutih otuđili još dva mopeda, mobitele i druge predmete iz istog servisa, kao i da je 20-godišnjak tjedan dana prije otuđio još jedan moped. Time su 55-godišnjaka i riječki motoservis oštetili za oko 30.000 kuna.

U KAMIONU Španjolska policija našla 40 kg hašiša kod hrvatskog vozača

Policija je pronašla svih pet otuđenih mopeda i druge otuđene predmete koji su vraćeni vlasnicima, dok se zbog dva kaznena djela teške krađe i krađe, protiv obojice lopova podnesi kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare