To je to što me zanima!

Iz sigurnosnih razloga uključili su struju u Spaladium areni

Struja je isključena početkom ožujka zbog neplaćenih računa, a model za uključenje je pronađen jer kad nema struje ne radi elektronički sustav zaštite Arene
Vidi originalni članak

Elektrodalmacija je u srijedu uključila struju splitskoj Spaladium areni, nakon što je isključena početkom ožujka zbog neplaćanja računa, piše Dalmacija News.

- Pronašli smo model za uključenje struje zbog sigurnosnih razloga jer kad nema struje ne radi elektronički sustav zaštite, rekao je Srđan Žižak, direktor arene. 

Struja je uključena par dana nakon pljačke tijekom koje su lopovi iskoristili nestanak struje i iz Arene ukrali opremu vrijednu nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Račun Spaladium arene i dalje ostaje blokiran, a nužan je žuran sastanak mjerodavnih kako bi se prevladale teškoće koje ju opterećuju.

Žižak je uputio zahtjev za sastanak splitskoj Gradskoj upravi, Konzorciju koji čine Konstruktor, IGH i Dalekovod te bankama koje su kreditirale izgradnju Spaladium arene, a na njemu bi se trebalo naći rješenje za prevladavanje teškoća sportskog objekta. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mutschki Djubrivoj 14.03.2012.

    A kada samohranoj majci sa petero malodobne djece isključe struju tu nema sigurnosnog rizika?

  • KEDYST 14.03.2012.

    Nisu ovi iz Hep-a htjeli uzet bonove za kupnju u Kerumovim dućanima, s kojima je Kerum tija platit struju za Arenu, to mu je Svaguša savjet dao!

  • zdrawe 14.03.2012.

    dali ce vam hep stetu nadoknadit? nece! pa u ovoj drzavi se cirkusi dogadaju svakih sat vremena, i zna se da se krivci za te cirkuse nikad nece kaznjavat.. i zasto onda nebi nastavili po starom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare