To je to što me zanima!

Iz šuma ukrao 40 hrastova, a vlasnika oštetio za 100.000 kn

U dvjema privatnim šumama na području mjesta Greda Sunjska nepoznati je počinitelj od sredine studenoga prošle do 7. veljače posjekao i ukrao 40-ak stabala
Vidi originalni članak

U dvjema privatnim šumama na području mjesta Greda Sunjska nepoznati je počinitelj od sredine studenoga prošle do 7. veljače ove godine posjekao i ukrao 40-ak hrastovih stabala, čime je počinio ukupnu materijalnu štetu od oko 100.000 kuna.

Policija traga i za nepoznatim kradljivcem kao i za onim koji je tijekom proteklih mjesec dana u šumi na području mjesta Donja Gračenica, grad Popovača, posjekao 88 stabala jasena te ih izvezao iz šume i odvezao u nepoznatom smjeru. Ovom teškom krađom nadležna šumarija je oštećena za oko 96.800 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Herzog(315178) 10.02.2017.

    U Lipiku ovakve štiti policija a oni bez milosti sijeku tuđe hektare šume. Ako im tko smeta u poslu tu su pojedinci iz Pakračkog MUP-a da riješe situaciju . Kuda ide ova država ljudi moji !

  • Hidrant 10.02.2017.

    Nitko nije oštećen. Drvo je prirodno bogatstvo i vlasništvo je svih ljudi. Narast će opet novo

  • luddoboli 09.02.2017.

    Da sad krenemo u šume i svi, motorke u ruke, ne bi smo uspjeli ukrasti ni toliko koliko ukrade jedan lugar i revizor, a upravu Hrvatskih šuma da i ne spominjem.Zamisli netko ukrao 40 stabala jasena, dakle drvo uz kanale s kojima se ne može grijati ni 10 dana. Ali policija je aktivna. Samo neznam da li su odgovorni tolike neznalice ili naprosto, najlakše je uhapiti sirotinju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare