To je to što me zanima!

Pucnjava u Zadru: Muškarac i malo dijete (1) se bore za život

Zaprimljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Kijevskoj ulici u Zadru. U dvorištu kuće u toj ulici policajci su zatekli dijete i muškarca s teškim ozljedama
Vidi originalni članak

Na području Bilog Briga u Zadru u utorak prije podneva upucan je muškarac i malo dijete.

Doznaje se kako je riječ o obiteljskom obračunu. Kako neslužbeno doznajemo,  Z.S. (55) došao je u kuću svoje bivše supruge i pucao na njezinog sadašnjeg supruga  M.O. (49) i dijete staro oko godinu dana.

Dijete je zadobilo prostrijelnu ranu glave i bit će hitno prebačeno na liječenje u Zagreb. Muškarac je zadobio četiri prostrijelne rane grudnog koša i glave te ostaje na Odjelu intenzivnog liječenja u zadarskoj Općoj bolnici.

Z.S. je krenuo u kuću i po bivšu suprugu, no dok je mijenjao spremnik pištolja, dotrčao je prvi susjed i udario ga šakom u vrat. Napadač je prvo pao na pod i potom pobjegao u automobilu. Dovezao se do policije i predao.

Susjedi su kazali kako nisu ništa čuli. Svi su zgroženi događajem.

Rozeta Bogeljić/24sata

- U utorak oko 11 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Kijevskoj ulici u Zadru. U dvorištu kuće u toj ulici policajci su zatekli dijete i muškarca s teškim ozljedama od vatrenog oružja. Dijete su u zadarsku bolnicu prevezli policajci službenim vozilom, a muškarca, nakon ukazivanja pomoći, djelatnici HMP.

U službenim prostorijama policije u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem - stoji u policijskom priopćenju. 

Kako je policija potvrdila, Z.S. je već napadao sadašnjeg supruga svoje bivše žene. On je 2002. godine upao u njihov stan, potukao se s M. O.  te pucao kroz vrata stana. Otad im prijeti. Napadač i žena navodno imaju odraslu kćer.


Idi na 24sata

Komentari 199

  • eurotrzd 24.12.2014.

    poznajem ovog covjeka, nikako ne odobravam njegovo djelo, sve je ucinio kad coviku padne mrak na oci. on je jedan dobar, posten i fin covjek kojeg je bivsa bracna situacija natjerala na to zlo djelo. Mislim da nije rijec o nikakvoj mrznji ni ljubomori vec o materijalnom progonu njega od bivse. Jako mi je zao bebe i njenog oca. opomena svima koji ulaze u brak bez pameti?

  • gombalo 24.12.2014.

    što se sada ne skupljaju potpisi da se uvede smrtna kazna za one koji pucaju po djeci

  • budo25 23.12.2014.

    Daj Bože da dijete ozdravi.Počinitelja poznajem i nema opravdanja za dijete i ne vjerujem da je u dijete pucao a za bivšu i njenog muža je javno najavio pa čak i na sudu.....ova država i okolina su krivi za ovo....prošao je veliku patnju....nije vidio dijete 11 godina jer su mu oni oduzeli..opet nema opravdanje nikakvo za nevino dijete i neka odgovara ali su i ovo dvoje roditelja jednako odgovorni,,,,10 god su izazivali njegovo strpljenje...covjek je svakodnevno plakao,,,,,,,neka mu Bog oprosti za dijete i ja se duboko nadam da je bio u stanju da nije vidio dijete.,,,strašno nakon svega što je sada ostalo iza njegovog čina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare