To je to što me zanima!

Iz zabave: Drnišanin probušio tri gume na dva vozila Hitne

Iz Policijske uprave Šibensko-kninske javljaju kako su policajci u Drnišu priveli 43-godišnjaka iz Drniša koji je u noći na utorak probušio tri gume na dva vozila Hitne
Vidi originalni članak

Sreća da Dom zdravlja u Drnišu u noći na utorak nije imao veći broj hitnih poziva. Da jest, pitanje je kako bi izašli na intervenciju jer je vandal onesposobio dva vozila Hitne pomoći. 

Iz Policijske uprave Šibensko-kninske javljaju kako su policajci u Drnišu priveli 43-godišnjaka iz Drniša koji je te noći probušio tri gume na dva vozila. Gume su vrlo brzo zamijenjene, a šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna. Vandal je zaradio prijavu zbog kaznenog djela oštećenja tuđe imovine. 

Iz policije kažu da je gume bušio bez ikakvog razloga. Niti je s kim od osoblja bio u svađi niti je imao kakvih primjedbi na rad Doma zdravlja. Radi se o osobi sklonoj alkoholu, kojoj je palo na pamet zabaviti se na vrlo ružan i opasan način, srećom, bez posljedica po pacijente koji su zbog njegove zabave mogli ostati bez pravovremene liječničke pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Ahileja 20.02.2014.

    Slabo se prodaju autogume.

  • bepo1991 19.02.2014.

    E ovoga treba na drustveno koristan rad da uvidi razliku između koristi i stete. Za ucenje nikad nije kasno.

  • vekizveki 19.02.2014.

    Zabavio bih ja takve. Par njih u jednu sobu i svakom nož u ruku. Još bi im ubacio jednu gumu za viličara - onu punu koja se ne da probušiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare