To je to što me zanima!

Iz Zagreba do Slovenije htio je prevesti četvoricu izbjeglica

Buzetski policajci su na cesti Vodice-Brest zatekli 33-godišnjeg vozača iz čijeg su 'Alfa Romea' izlazili 22-godišnji Iranac, 36-godišnji kamerunski državljanin i dvojica državljana Maroka u dobi od 24 godine
Vidi originalni članak

Istarska policija uhvatila je 33-godišnjeg muškarca koji je u zamjenu za novčanu naknadu namjeravao iz Zagreba do slovenske granice prevesti četvoricu tražitelja azila.

Buzetski policajci prekjučer su oko ponoći na županijskoj cesti Vodice-Brest zatekli 33-godišnjeg vozača iz čijeg su 'Alfa Romea' zagrebačkih oznaka izlazili 22-godišnji Iranac, 36-godišnji kamerunski državljanin i dvojica državljana Maroka u dobi od 24 godine.

Osumnjičenog terete za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj ili drugoj članici EU-a ili schengenskog područja.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • POTPEC 21.08.2017.

    Misle li išta ovi u vladi ili su tamo samo da uživaju i pljačkaju Hrvatski narod. Zar nisu mogli na "Goli otok" dovesti opremu i materijal za gradnju, kao i hranu za mjesec dana i tamo smjestiti sve izbjeglice dok ne riješe svoj status ili povratak kući. Pa ako žele praviti nered i ubijati jedan drugog to je na njima, a ne dovoditi ih u središta gradova i s njima imati problema.

  • jo2hn8ny 21.08.2017.

    Teroriste buduće, a ne "izbjeglice".

  • Desnooddesno 21.08.2017.

    Jesu li ovi iz udruge,,,,DOBRO DOŠLI,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare