To je to što me zanima!

Izdali upozorenje: Hrvatsku očekuje vrlo opasno vrijeme!

Na stranicama Meteoalarma Hrvatska, Slovenija, Srbija i Mađarska su označene crvenom bojom koja znači izuzetno opasno vrijeme. Moguća je velika šteta
Vidi originalni članak

Hrvatsku u petak navečer očekuje jako nevrijeme, koje će u noći s petka na subotu biti praćeno obilnom kišom, tučom, jakim vjetrovima pa i pijavicama, upozoravaju prognostičari. 

Na stranicama Meteoalarma, Hrvatska, kao i Slovenija, Srbija i Mađarska su označene crvenom bojom koja znači izuzetno opasno vrijeme, iznimno intenzivan meteorološki događaj. Velika šteta i nezgode su moguće na velikom području, u većini slučajeva s opasnošću po život. Upozorenja se  najviše odnose na područja Zagreba, Karlovačke županije, Gospića i Rijeke. 

Prognostičar DHMZ-a za tportal je pojasnio kako su vrlo vjerojatne pojave tuče i oluje kao i obilne oborine. Na udaru su prvo Gorski kotar i Karlovačka županija, a na sjevernom Jadranu moguće su i pijavice. 

Dodao je kako će petak na subotu biti najopasniji. 

Veliki ciklonalni poremećaj već je poharao Njemačku. Oluja praćena jakom tučom nanijela je mnogo štete u južnim i istočnim dijelovima zemlje, a stradao je i centar Berlina gdje su brojna oborena stabla oštetila automobile. 

Idi na 24sata

Komentari 252

  • brbljavi prdež 09.08.2013.

    Novinari, smanjite malo psihozu po pitanju nevremena. Kad se nešto dogodi, izvijestite. Kako vi izvještavate o lošem vremenu koje slijedi, smak svijeta će biti tek kišica i koja munja.

  • ovcaizbizovca 09.08.2013.

    opet bude ona stara :- "tresla se brda, rodio se miš"

  • rudonja 09.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare