To je to što me zanima!

Izašao iz auta na autocesti A4, udario ga je i ubio teretnjak

Muškarac (39) je zbog siline udara na mjestu preminuo. Zaustavio je auto u blizini Sesveta na autocesti, najvjerojatnije zato da promijeni gumu na automobilu
Vidi originalni članak

U blizini Sesveta u utorak oko 19.30 sati teretnjak je na autocesti A4, Zagreb-Goričan, naletio na muškarca (39), koji je izašao iz svog auta, najvjerojatnije zato da promijeni gumu. Muškarac je zbog siline naleta na mjestu preminuo. Autocesta je od 20.40 sati bila zatvorena za promet od čvora Sveta Helena u smjeru juga, a promet se odvijao preko Sv. Ivana Zeline i brze ceste za Vrbovec.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Alex 29.12.2010.

    Je li zaustavio auto na traci ili na zaustavnoj traci? Ako je bio na zaustavnoj traci onda nije kriv, sto teretnjak radi na zaustavnoj traci? Ako je bio na desnoj traci odnosno voznoj traci onda je on kriv. Jer se tamo ne zaustavlja vozilo ni u kojem slucaju. Pa Boze dragi to je autoput!

  • user_69391 29.12.2010.

    ja sam jednom isto skoro pregazio neku budalu,zaustavi auto na desnoj traci,mjenja gumu,ko da je u garaži,ne stavi trokut niti ništ,ljudi moji ovi glupi hrvatski šoferi nemaju poima o prometnim pravilima,kupljene vozačke,ebi ga,.

  • Pr0xiMUS 28.12.2010.

    Nigdje ne piše da nije imao prsluk. Možda je i imao. Na autoputu po mraku se može svašta dogodit i s prslukom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare