To je to što me zanima!

Izašao je iz auta i radio je sklekove dok vlak ne prođe

Vozači su u četvrtak čekali da se podigne rampa na pružnom prijelazu Hum Lug u Zaboku. Jedan od njih izašao je iz auta i počeo tjelovježbu
Vidi originalni članak

Ljudi su se smijali. Bilo je i prolaznika, ne samo vozača koji su čekali da se digne rampa na pružnom prijelazu, rekla nam je čitateljica 24sata koja je u četvrtak oko 13,30 u Zaboku snimila vozača željnog tjelovježbe. Na pružni prijelaz prilazi glavna prometnica i sporedna koja se nastavlja na nju.
- Bilo je vozila na mojoj i na njegovoj strani. Čekali smo oko 10 minuta da vlak prođe da bi se rampa podigla. Mladić je izašao iz auta i počeo raditi sklekove na cesti. Brzo ih je radio. Vidjelo se da je tjelesno spreman. Mislim da je sportaš, jer ih je napravio mnogo dok se rampa digla - rekla nam je čitateljica. Vlak je prošao, rampa se podigla a, sportaš se vratio u automobil i odvezao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • iluminat 26.09.2009.

    U zdravom tijelu, zdrav duh! Jako je pametan potez napravio. Mnogo bolje nego sjediti i nervirati se pa provirivati ima li vlaka, a onda bismo u crnoj kronici čitali kako je kreten poginuo. A imama osjećaj da je puka sreća što je čitateljica imala auto ispred sebe,inače bi izašla na trčnice buljeći u tipa i slikajući ga!

  • drug Tito_1 25.09.2009.

    taj je odgojen u duhu socijalističke omladine , bravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare