To je to što me zanima!

Izaslanica MMF-a: U Hrvatskoj vidljiv napredak s reformama

U Hrvatskoj je vidljiv napredak u provođenju reformi, a njihovo neprovođenje moglo bi izazvati teške posljedice, upozorila je Voditeljica Misije MMF-a Zuzana Murgasova
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj je vidljiv napredak u provođenju reformi, a njihovo neprovođenje moglo bi izazvati teške posljedice, upozorila je Voditeljica Misije MMF-a za Hrvatsku Zuzana Murgasova na sastanku u Banskim dvorima. Premijerka Jadranka Kosor članove izaslanstva upoznala je s mjerama iz Programa gospodarskog oporavka, ali i o svim mjerama uštede, a nije propustila napomenuti da je donesen Zakon o fiskalnoj odgovornosti, spomenuti model objedinjene javne nabave, ali i zamrzavanje proračuna za 2011. i 2012. godinu. U priopćenu iz Vlade navodi se i da je Kosor izaslanstvo upoznala s investicijama, uređenjem javnih poduzeća, a najavila je i smanjenje broja općina.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Camil_1 16.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Deziderij 14.05.2011.

    Kad se nađe Zuzana sa bjeloglavom Suzanom Vlaisavljevićkom onda i ona glaeda kroz dnevno-političke ružičaste naočale. Mi najbolje vidimo i osjetimo te "reformske napretke" od kojih imamo samo i jedino glavobolju. Hajde Zuzana, vrati se od kud si i došla i povedi sa sobom Suzanu pa da vas više nikada ne vidimo, ni jednu ni drugu.

  • kiko1 14.05.2011.

    jel i ovu Zuzanu zahvatio "Hrvatski sindrom" pa vidi samo ono što želi vidjeti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare