To je to što me zanima!

Izazivao nered i teško ozlijedio policajca pa ga ulovio prolaznik

Teške ozljede privedenom muškarcu sanirali su u KB Sestre milosrdnice. Njih je zadobio najvjerojatnije uslijed sprečavanja bijega i zadržavanja do dolaska policije
Vidi originalni članak

Muškarac (28) završio je u pritvoru i s teškim ozljedama nakon što je u petak navečer narušavao red i mir u kafiću na zagrebačkom Trnju. Njega je oko 23.50 sati policajac van službe upozorio na ponašanje, odnosno rekao mu da prestane i da napusti lokal. 

Neposredno nakon izlaska iz objekta, u trenutku kada je policijski službenik posegnuo za policijskom značkom kako bi se legitimirao,  28-godišnjak ga je udario pri čemu ga je teško ozlijedio da bi se odmah potom dao u bijeg.

U neposrednoj blizini bio je mladić (24) koji je vidio cijeli događaj i muškarca zadržao do dolaska policije. Pomoć policajcu je pružena u KB Merkur gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. A teške ozljede privedenom muškarcu sanirali su u KB Sestre milosrdnice. Njih je zadobio najvjerojatnije uslijed sprečavanja bijega i zadržavanja do dolaska policije.

Iz policije navode da se još utvrđuju okolnosti svega i da je istraga u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Kamičko 18.10.2019.

    Tko je ozlijeđen, tko je koga sprječavao u bijegu, koliko tko ima godina? Odličan članak, nadasve jasan.

  • 12.10.2019.

    iskreno receno da i meni protivnik usred verbalnog konflikta rukom prema dzepi ide,pokusao bi ga odmah nokautirati.sta ja znam sta ce on izvaditi.da je pravi policajac drzao bi razmaka da ga ne iznenadi

  • zgbzagreb 12.10.2019.

    Sad ce ovaj 24 godisnjak popast kaznenu prijavu za nanosenje teskih tjelesnih ovom kojeg je zadrzao. Jbg

Komentiraj...
Vidi sve komentare